Рубрики: Шоу-бізнес
24.12.2021 15:06

Мама Вєрки Сердючки Білоконь залишає чоловіка заради Андрія Данилка: Новий рік зустрічатимуть вдвох за кордоном

Стало відомо, що Андрій Данилко та його команда збирається поступати в Арабських Еміратах за баснословні гроші. Скільки заробить Вєрка Сердючка та її мама?
Поділитися

Подейкують, що популярний український артист Андрій Данилко роками перебуває у стосунках зі своєю партнеркою та подругою зі студентських часів Інною Білоконь, яка понад 20 років грає матір Вєрки Сердючки. Як розповідали молоді люди, вони спершу дуже не сподобалися одне одному, коли вперше зустрілися в училищі.

Мама Вєрки Сердючки Білоконь залишає чоловіка заради Андрія Данилка

Але як це часто буває, скептицизм стосовно товариша швидко переріс у кохання. Молоді люди почали дружити, і дуже скоро стали колегами та партнерами.

Мама Вєрки Сердючки Білоконь залишає чоловіка заради Андрія Данилка

Хоча Інна Білоконь заміжня і виховала двох дорослих дітей, пліткують, що вона роками мала роман з Андрієм Данилко. Але ця інформація досі не підтвердилося. Але що цікаво: цей новий рік Інна, судячи з усього, буде святкувати не в родинному колі, а саме з зіркою.

У розмові з Іваном Ургантом та іншими журналістами стало відомо, що Андрій Данилко разом з командою буде виступати у Дубаї в Арабських Еміратах. На зірку чекають в “Big Art Festival” у готелі “Raffles The Palm” – саме там вони зустрінуть Новий 2022 рік. Команда вийде на сцену одразу після бою курантів 31 грудня.

Мама Вєрки Сердючки Білоконь залишає чоловіка заради Андрія Данилка

Ба більше, запити знаменитості на оплату цієї праці вражають. Так, для охочих потанцювати на концерті Сердючки на Новий рік вартість вже оголошена — від 2 до 3 тисяч євро за квиток. Про подібні ціни інші українські артисти можуть тільки мріяти, тому не дивно, що Інна Білоконь готова залишити все і поіхати  разом з Андрієм Данилко, щоб заробити ці гроші.