Рубрики: Шоу-бізнес
28.12.2021 11:20

47-річна Таюне замаскувалася під стрижкою боб-каре та притислася щокою до брюнета: Винник збитий з пантелику

Бек-вокалістка і таємна дружина Олега Винника Таюне здивувала мережу оновленою зачіскою боб-каре та ніжностями з іншим чоловіком. Фанати активно коментують побачене.
Поділитися

Олег Винник – один з найпопулярніших українських артистів, який з легкістю збирає на своїх концертах аншлаги, адже квитки розкуповують вмить. Більша частина його слухачів – жінки й дівчата, котрі мріють опинитися в серці улюбленого кумира. Втім, воно вже зайняте. Співак не приховує, що одружений і має дітей. При цьому він не хоче називати ім’я дружини, хоча фанати вже не перший рік пліткують про те, що нею стала бек-вокалістка Таїсія Сватко, вона ж Таюне.

Бек-вокалістку Таюне вважають таємною дружиною Олега Винника

Подейкують, пара познайомилася ще студентами і з того моменту вони всюди по життю разом. За спогадами односельчан Винника, їхнє з Таєю весілля було гучним і пишним, столи ломилися від їжі, не обійшлося і без традиційного короваю. А трохи пізніше у подружжя народився син Юліан, він зараз живе і вчиться у Німеччині.

Оскільки своє особисте життя Олег і Таюне приховують від широкого загалу, в соцмережах постійно створюються фанатські сторінки зірок, на яких з’являються раніше невідомі фото.

Одним з останніх увагу шанувальників привернув кадр з бек-вокалісткою Винника та невідомим для публіки чоловіком. Таїсія Сватко притислася щокою до брюнета, котрий її обійняв. Крім того, співачка постала з незвичайною для себе стрижкою боб-каре з чубчиком.

Коментатори залишилися в захваті від краси Таюне, яка виявилася не єдиною близькою для Олена Винника жінкою. Детальніше про це на YouTube-каналі “Одна минута”: