|
29.12.2021 16:33

Крихітна кухня в коридорі: Тоня Матвієнко показала, як виглядає будинок, де живе вона, мама Ніна і Арсен Мірзоян

Відома українська співачка Тоня Матвієнко, яка прославилась завдяки незвичній манері співати, а також її зірковій матері не приховує, що вимушена жити разом з батьками під одним дахом. Так як Арсен Мірзоян був одружений, коли зустрів артистку, чоловік був вимушений розлучитися і залишити все майно екс-дружині.

Тоня Матвієнко показала, як виглядає будинок, де живе вона, мама Ніна і Арсен Мірзоян

У будинок Ніни Митрофанівни він прийшов без копійки у кишені. Сама артистка неодноразово розповідала, що була проти цього роману і робила все можливе, щоб завадити доньці руйнувати сім’ю

Тоня Матвієнко показала, як виглядає будинок, де живе вона, мама Ніна і Арсен Мірзоян

Тим не менш, кохання перемагає усе, і виконавець переїхав до будинку Ніни Митрофанівна. У якийсь момент житло двох пенсіонерів перетворилася у наповнений дітьми та дорослими будинок, де стало навіть мало місця, хоча приміщення доволі велике.

Тоня Матвієнко показала, як виглядає будинок, де живе вона, мама Ніна і Арсен Мірзоян. Скріншоти особистої сторінки співачки

Нещодавно зірка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відеоролик, у якому показала її святкові дні з мамою Ніною, і засвітила кухню, яка знаходилася у коридорчику. Варто відмітити, що місця там зовсім немає.

Тоня Матвієнко показала, як виглядає будинок, де живе вона, мама Ніна і Арсен Мірзоян

До речі, раніше Ніна Митрофанівна зверталася за допомогою до Кузьми Скрябіна з ремонтом, і тоді з’ясувалося, що Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян вимушені жити у кімнаті для гостей. На щастя, скоро зіркове подружжя буде переїжджати у власну квартиру, яку чоловік придбав цього року.