|
05.01.2022 11:18

35-річна дружина Остапчука поскаржилася на проблеми, які почалися у них після Карпат: “Живемо в різних кімнатах”

На Новий рік 2022 Володимир Остапчук та його дружина, нотаріус Христина, вирушили в Карпати. Ведучий поєднав корисне з приємним – працював і водночас відпочивав. Однак повернутися додому в Київ подружжю довелося завчасно – коханій зірки стало зле. Про це вона розповіла фанатам в Інстаграм-сторіз:

“Мені дуже погано. Температура 38,7 нічим не збивається, кашель і страшний головний біль. Два тести [на ковід] показали негативний, але я думаю треба їхати в лабораторію і здавати нормальний тест і тест на грип”.

Дружина Володимира Остапчука поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

Трохи згодом Христині діагностували грип типу А. Перебіг захворювання настільки важкий, що після прийому жарознижуючого температура навпаки зростає. Разом з цим дружина Остапчука скаржиться на біль в тілі, озноб, жар:

“Рентген показав знаки бронхіту, кашляти дуже боляче. Вова пішов за свічками, тому що такого я ще не бачила, щоб після жарознижувальних препаратів температура піднімалася ще більше. Тепер ще одна надія на Всесвіт, щоб Вова не захворів… Я знаю, що все буде так, як має бути, але дуже хочу…”.

Володимир Остапчук та його дружина Христина

Також Христина подякувала усім за підтримку і розповіла, як швидко з’явилися перші симптоми – за відчуттями, грип причепився до неї за 1 день:

“Спочатку думала, що може холодним повітрям надихалася. Але потім зрозуміла, що ні! Коли почалася температура і ломота в тілі. До вечора другого дня стало дуже погано. Думала, що ковід, але чекаю ось ще аналіз ПЦР, щоб точно впевнитися, що ні”.

Дружина Володимира Остапчука поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

Вранці 5 січня жінка поділилася маленькою перемогою – ніч без жарознижуючих та знову негативний тест на корону:

“Зараз знову температура 38, ломота в тілі, кашель і нежить, але я хоч почала. Піду перевірю, як там Вова, так як тимчасово ми живемо в різних кімнатах”.

Володимир Остапчук та його дружина живуть у різних кімнатах