|
06.01.2022 09:22

40-річна Тоня Матвієнко не дала Мірзояну відпочити з синами: примчала на курорт і показала, що вона головна

Стосунки Арсена Мірзояна, Тоні Матвієнко та його колишньої родини вже давно під прицілом пильного ока медіа та мережі. Хоча таємниці розлучення співака з його колишньою дружиною Анною – немає, прихильникам все одно не дає спокою те, як спілкується знаменитий артист зі своєю родиною з Запоріжжя.

Всім відомо, що з дітьми від першого шлюбу співак продовжує підтримувати зв’язки. Ось і на новорічні канікули він забрав їх на відпочинок. Нагадаємо, що з екс-дружиною Арсен народив двійко синів: старшого звати Влад, а молодшого – Артем.

Мірзоян поїхав з дітьми на Західну Україну і зараз знаходиться у місті Яремче. Багато займається родина спортом, плавають у басейні, а сам співак знову почав бігати заради тренувань. Своїх синів також привчає до фізичних навантажень. Арсен показав, що навчає Влада важкій атлетиці.

40-річна Тоня Матвієнко не дала Мірзояну відпочити з синами

Та виявилося, що Тоня Матвієнко також відправилася на курорт за своїм чоловіком. Про це свідчать знимки на її сторінці в інстаграмі.

40-річна Тоня Матвієнко не дала Мірзояну відпочити з синами

Не втрималася співачка та поцілувала під час прогулянки свого обранця біля річки Прут.

Тоні ж слід віддати належне, що попри всю історію з розлученням свого коханого, вона жодного разу не обмовилася лихим словом у бік його колишньої чи тим паче дітей. Вже не вперше зірка поїхала і на відпочинок з хлопцями. До них ставиться прихильно та не заважає татові спілкуватися з ними.

Нагадаємо, що у Матвієнко та Мірзояна є спільна донька Ніна. Цього року дівчинка вже буде відзначати свій 6-й День народження. Маленьку сімейство змалечку привчає до музики.