Рубрики: Шоу-бізнес
11.01.2022 11:29

38-річний Євген Кошовий з “Кварталу-95” на Мальдівах одружився вдруге і показав фото нареченої: “Гірко молодим!”

Ключовий актор студії "Квартал-95" Євген Кошовий після новорічних свят прийняв важливе для себе рішення та відгуляв весілля на райських Мальдівах.
Поділитися

Уявити улюблене гумористичне шоу “Вечірній квартал” без Лисого вже неможливо. Євген Кошовий успішно влився в творчу сім’ю кварталівців в нульових, а з початком політичної кар’єри Володимира Зеленського герой статті займає пост художнього керівника колективу.

Якщо за творчим життям Євгена фанати спостерігають з блакитних екранів, то у соціальних мережах можна дізнатися, що відбувається на особистому фронті коміка. Так, стало відомо, що після новорічних корпоративів Кошовий вирушив на Мальдіви, де одружився вдруге. Наречена – кохана дружина зірки Ксенія, з якою він разом вже 15 років. Раніше жінка танцювала в шоу-балеті “Freedom”, а зараз займається дизайном одягу.

Євген Кошовий відгуляв весілля на Мальдівах

У своєму Інстаграмі обраниця гумориста опублікувала фото, де подружжя позувало босоніж на березі океану під час заходу сонця. Євген постав у білосніжних шортах і сорочці, а Ксенія – у легкій білій сукні з букетом квітів у руках. Кадр зроблений за мить до поцілунку щасливих молодят – саме так виглядає пара.

“Я так хочу, щоб ці моменти не закінчувалися”, – написала Кошова.

Шанувальники не змогли пройти повз такої краси і романтики та поділилися емоціями в коментарях:

  • “Гірко молодим!”;
  • “Дуже красива пара! Енергія кохання настільки потужно проявляється в вас обох! Вічної любові і щастя на все життя!”;
  • “Щиро бажаю вам продовжити ці моменти ще років на …дцять”;
  • “Без слів!”.

Зіркове подружжя виховує двох доньок Варвару і Серафіму. Старша Варя пішла стопами батька та вже знімається в кіно.

Родина Євгена Кошового