|
11.01.2022 14:38

44-річна Камалія та її чоловік-мільярдер Захур покинули готель у Фінляндії через вікно і загубили речі по дорозі

Металургійний король Мохаммад Захур — відома фігура не тільки на території України, але і за її межами. Британські журналісти часто беруть інтерв’ю у мільярдера, а статті про нього постійно з’являються у журналах про бізнес. Тому важко повірити, що така поважна людина здатна потрапити у безглузді ситуації, але за допомогою поганого сервісу це можна втілити у життя швидко і доволі просто. Варто тільки захотіти.

Камалія та її чоловік-мільярдер Захур покинули готель у Фінляндії через вікно

Так, по поверненню з Лапландії відома українська співачка Камалія опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відеоролик, у якому розповіла, що з Фінляндського готелю їм довелося виходити через вікно.

Виявляється, у номері заблокувалися двері, на дзвінки жоден співробітник готелю не відповів, і родина недовго думаючи почала виходити через інші можливі виходи, які були в номері. Можливості чекати в них не було, адже родина мала потрапити в Україну вчасно.

Камалії та її чоловіку дуже пощастило, що вони проживали на першому поверсі. Але на цьому пригоди сімейства не закінчилися. Коли вони повернулися в Україну, то з семи своїх валіз отримали лише дві. Інші загубилися під час перельоту повідомляє depo.ua.

Камалія та її чоловік-мільярдер Захур покинули готель у Фінляндії через вікно. Скріншот особистої сторінки співачка

Співачка намагалася зберігати терпіння, але все ж таки залишила відгук про погану роботу авіакомпанії прямо у себе в акаунті. Варто відзначити, що зараз компанії та їх менеджери працюють вельми швидко, адже у коментарях одразу з’явилися пропозиції безпечного перевезення багажу.