Рубрики: Шоу-бізнес
17.01.2022 15:10

Не тільки Алла Мазур: 48-річна Наталія Мосейчук повідомила новини з інституту раку і показала, як зараз виглядає

Відома українська телеведуча і журналістка Наталія Мосейчук вийшла на зв'язок з фанатами з інституту раку, маючи важливу новину, якою поділилася у соцмережах.
Поділитися

Наталія Мосейчук отримала диплом вчительки англійської мови, але її призванням стала журналістика. За роки роботи вона отримала певний статус, завдяки якому має можливість привертати увагу суспільства до важливих проблем. Однією з таких стала тема освіти.

Так зірка “плюсів” створила соціальну ініціативу “Право на світу”, котра показала, що в Україні діти під час лікування в лікарнях не мають можливості продовжувати навчання, тоді як в цивілізованому світі школи в лікарнях є нормою.

Наталія Мосейчук повідомила новини з інститутут раку

Телеведуча регулярно ділиться досягненнями проєкту у соціальних мережах, а цього разу в Інстаграмі Наталії Мосейчук з’явився пост з онкоцентру з добрими новинами:

“Ще один крок до мрії – відкрити “Школу Супергероїв” у дитячих лікарнях по всій країні зроблено! У Національному інституті раку запрацює освітній простір для маленьких пацієнтів. Для майбутнього класу виділено просторе світле приміщення. І ось як виглядатиме майбутня школа – вже готова візуалізація дизайну. З ергономічними індивідуальними партами та стільцям, комфортною зоною відпочинку, а м’які пуфи прямо в класі, стельові світильники з нестандартним розміщенням та додаткова підсвітка вздовж однієї зі стін є його родзинками”.

Публікацію журналістка доповнила серією фото, зроблених у вже відкритих школах, а також ілюстраціями, як виглядатиме новий освітній простір в інституті раку.

Зауважимо, що тема онкозахворювань для колективу каналу 1+1 особливо вразлива, адже у 2019-му про боротьбу з раком повідомила Алла Мазур, якій, на щастя, вдалося виявити хворобу вчасно і успішно вилікуватися.