Рубрики: Шоу-бізнес
29.01.2022 17:16

Злата Огнєвіч розповіла про життя після проєкту “Холостячка” і розриву з Задворним: “Не здохла під парканом”

Відома українська співачка Злата Огнєвіч та колишня екс-холостячка в одній особі пожартувала над собою стосовно її участі у проєкті. Усі деталі в статті.
Поділитися

Відома українська виконавиця Інна Бордюг, яка виступає під псевдонімом Злата Огнєвіч, продовжує розвивати тему життя після проєкту. Артистка постійно ділиться зі своїми підписниками новинами, які безпосередньо зачіпають її особисте життя, і також не скупиться на емоції.

Завжди делікатно та романтично Злата знайшла місце у своїх соціальних мережах і для вельми грубих жартів.

Злата Огнєвіч розповіла про життя після проєкту “Холостячка”

Цікавий відеролик вона опублікувала на особистій сторінці в соціальний мережі TikTok, назвавши його “Холостячка: життя після проєкту”. Вона наклала на кадри популярну аудіодоріжку, на якій голос Лариси Гузеєвої розповідає, що вона “не здохла під парканом” і тепер “може відпочити”.

Злата Огнєвіч розповіла про життя після проєкту Холостячка

У коментарях одразу знайшлися і ті хто гумор знаменитості оцінив, і ті хто почав повертатися у минуле та знову повчати артистку життю. Пригадали і про Дмитра Шевченка, і про Макса Тарапату.

Злата Огнєвіч розповіла про життя після проєкту Холостячка

Нагадуємо, що екс-холостячка у фіналі проєкту обрала Андрія Задворного. Результатами глядачі не були задоволені, але сподівалися на те, що Злата зможе знайти щастя поруч з обранцем. Та все марно. Через півтора місяці вона та її новий коханий розійшлися. Андрій зізнався, що втратив почуття до екс-холостячки і вирішив не тягнути резину.

Сама Злата відреагувала на новину про розставання вельми бурхливо. Це можна було спостерігати і на пост-шоу, де співачка лила сльози. А після зйомок цього епізоду стосунки між Андрієм та артисткою взагалі зіпсувалися. Чоловік не повірив у щирість її емоцій, а Огнєвіч заявила, що після такого не готова до нових романів.