|
04.02.2022 17:36

Після зізнання у зраді Потап дозволив собі з іншою жінкою те, що роблять з дружинами: “Настя багато терпить”

Минулого року Настя Каменських та Потап давали ексклюзивне інтерв’ю Славі Дьоміну, в якому зізнавалися, що ревнощі допомагають їм підтримувати стосунки, а не руйнують їх. Співачка була впевнена, що схвильовані погляди жінок, які вони спрямовують на її чоловіка, лише підливають олії у вогонь пристрасті.

Після зізнання у зраді Потап дозволив собі з іншою жінкою те, що роблять з дружинами

Однак, як з’ясувалося пізніше, Потап не тільки дозволяє собі легкий флірт з представницями протилежної статі. Нещодавно він заговорив про свій поцілунок на сцені з колегою Олексієм Завгороднім, а буквально на днях завалив компліментами іншу виконавицю, яка виступає під псевдонімом Swoiia.

Після зізнання у зраді Потап дозволив собі з іншою жінкою те, що роблять з дружинами

Так, він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram презентацію відеокліпу співачки і зробив допис, який містив компліменти дівчині. Зміст тексту збив деяких користувачів мережі з пантелику, адже не всі дозволяють собі казати подібні речі стороннім людям.

Після зізнання у зраді Потап дозволив собі з іншою жінкою те, що роблять з дружинами. Скріншот коментарів під публікацією продюсера

Однак, репер як завжди проігнорував подібні закиди у свою адресу.

Нагадуємо, що не так давно світ побачило відео за участі Насті Каменських, яка засвітила величезний живіт. Тоді користувачі серйозно почали підозрювати жінку у вагітності. Втім, вона поки що не ділиться жодними новинами стосовно майбутнього поповнення в сім’ї, а здогадки залишаються не підтвердженими.