Рубрики: Шоу-бізнес
04.02.2022 23:35

Оля Полякова, Ані Лорак, Ніна Матвієнко та інші зірки, які демонструють лебедину вірність своїм чоловікам

Зірок часто підозрюють у романах та інтрижках на стороні. Втім і на естраді є справжні приклади для наслідування. Подивіться на зразкових знаменитих дружин.
Поділитися

Світ шоу-бізнесу стрімкий та непередбачуваний. Часто буває так, що пари лише удають щасливі стосунки. Та все одно кохання перемагає. Вірність та гідність притаманні і знаменитостям.

Ані Лорак, наприклад, 10 років прожила у шлюбі. У неї була завжди ціла армія прихильників, але вірність берегла лиш Мурату. Здався саме він, а поп-діва продовжила присвячувати час дитині.

Ані Лорак та Мурат Налчаджиоглу

Зі зрадами зіштовхувалася і легендарна Ніні Матвієнко. Співачка пам’ятає, як навіть хотіла вигнати коханого з хати. Втім, дожила з ним до сідих років, вгамувавши всі негаразди.

Ніна Матвієнко з чоловіком

Багато чоловіків задивляється і на Олю Полякову. Втім артистка береже вірність коханому Вадиму. Йому подарувала донечок-красунь.

Ольга Полякова з чоловіком

А ось її тезка на прізвище Цибульська, була підозрювана у романі з Дзідзьо. Втім, навіть екс-дружина Михайла Хоми вважає, що Ольга була завжди вірна своєму законному обранцеві.

Оля Цибульська 

Справжню ж лебедину вірність продемонструвала Віра Алєнтова, яка ледь не пішла за коханим у небуття. Після новини про кончину Володимира Меньшова, жінка так розпереживалася, що ледь не лишила доньку сиротою.

Віра Алєнтова та Володимир Меншов

Так само і Тіна Кароль: досі молода співачка носит обручки, які купував колись Євген Огір.

Тіна Кароль та Євген Огір

А ось сувора та на перший погляд неприступна ревізока Фреймут стала справжньою берегинею. Вона народила Володимиру Локотку діток та більше часу стала проводити вдома з ріднею.

Володимир Локотко і Ольга Фреймут

Міцним шлюбом може похизуватися і найбагатша співачка Камалія. Її кліпи не раз розбурхували чоловічу фантазію, але лише коханий Захур на думці у цієї блискучої артистки.

Як виглядає Таня Захур
Нагадаємо,
Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Сенсація