|
11.02.2022 23:39

48-річна Олена Мозгова здивувала гострими вилицями та осиною талією: як виглядає схудла екс-дружина Пономарьова

Олена Мозгова – донька легендарного українського співака Миколи Мозгового – також вирішила пов’язати своє життя з музичною сферою. Однак жінка не пішла стопами знаменитого батька та не стала підкорювати велику сцену. Олена вирішила працювати “у підпіллі” та займатиметься продюсерською справою. Саме завдяки професії та знайомствам у шоу-бізенсі вона зустріла свого другого чоловіка – на той час ще співака-початківця Олександра Пономарьова. Від нього Мозгова народила доньку Євгенію.

Донька Олександра Пономарьова і Олени Мозгової з батьком

Пара розійшлася через декілька років через зради продюсерки. Зараз колишні чоловік і дружина практично не спілкуються. Більш того між ними й досі відчувається певна неприязнь, адже Пономарьов пригадує про зради Мозгової, а та у свою чергу інші неприємні факти спільного життя.

Олена Мозгова та Олександр Пономарьов

9 лютого Олена відсвяткувала день народження. Знаменитості виповнилося 48 років. З цієї нагоди іменинниця поділилася своїм новим знімком на сторінці у Фейсбу. У кадрі Мозгова зображена у ресторані у стриманій чорній сукні, білій сорочці і чоботах. Стильний образ доповнили окуляри і довге намисто. Вбрання продюсерки ідеально підкреслило її нові стрункі форми – нещодавно зірка почала строго слідкувати за своїм харчуванням та зайнялася спортом.

Олена Мозгова здивувала гострими вилицями

Під світлиною Мозгова розповіла, як провела свій день народження та подякувала всім за привітання:

“Дякую всім за привітання! Це дійсно дуже приємно! Вперше в житті у мене був такий день народження, як сьогодні. Ранок я провела у храмі, потім подаруночки і привітання від родини. І після цього цілий день у спа-салоні. І, на завершення, шматок дієтичного, але дуже смачного торту з горнятком чаю”, – розповіла Олена.