|
15.02.2022 21:52

Єгор Гордєєв проміняв Нелю Шовкопляс на чорноволосу красуню, яка старша за нього на 17 років: по стопах Галкіна?

Популярна українська телеведуча Наталія Мосейчук — одна з найавторитетніших журналістів на вітчизняному телебаченні, яка зарекомендувала себе, як професійна та ерудована особистість. Навички зірки вражають, а висока кваліфікація не залишає сумнівів. Наталія дозволила собі зайві емоції в ефірі лише раз, коли мова йшла про трансплантацію серця героя сюжету новин.

Єгор Гордєєв проміняв Нелю Шовкопляс на чорноволосу красуню

Минулого року телеканал “1+1” поповнився ще одним авторитетним журналістом. Єгор водіїв, який давно працює з компанією, вийшов на абсолютно новий рівень та запустив дві програми, як продюсер. Обидва проєкти виявилися успішними.

Єгор Гордєєв проміняв Нелю Шовкопляс на чорноволосу красуню

Якщо раніше у Єгора партнерках були  Шовкопляс та Людмила Барбір, то тепер в нього з’явився шанс долучитися до більш серйозних обговорень. Минулого ранку знаменитість покинув Нелю, щоб ввечері влаштувати марафон. Так, нещодавно зірка повідомив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram про колаборацію з Наталією Мосейчук у шоу “Право на владу”.

Єгор Гордєєв проміняв Нелю Шовкопляс на чорноволосу красуню. Скріншот особистої сторінки зірки

На кадрах телеведуча як завжди постала у строгому костюмі, а Єгор дозволив собі більш м’які тона тканини. І тим не менш, а разом вони виглядають потужно та не менш солідно.

Тим паче, що у Єгора Гордєєва є великий досвід роботи у програмі новин, тоже він без проблем налаштувався на хвилю своєї колеги.

Залишається сподіватися, що через шалений успіх телеведучий не покине Нелю, адже глядачі дуже полюбили їхній тандем.