|
16.02.2022 09:53

Людмила Балан вперше показала свого чоловіка: як виглядає батько Дана Балана – перша версія молдавського мачо

Дан Балан відомий далеко за межами рідної країни. Особливо за його кар’єрою і життям слідкують українські фанати, які підозрюють артиста в романі з поп-дівою Тіною Кароль. Чутки розповсюдилися після їхнього флірту під час зйомок “Голосу країни”, однак вони досі не були підтверджені чи спростовані.

Дан Балан і Тіна Кароль

Так само сильно як і Дана, шанувальники люблять його запальну маму Людмилу. Вона – відома молдавська співачка і телеведуча. Безперечно, ця жінка вплинула на те, ким наразі є її син. А ось про голову сімейства Баланів відомо не так багато.

Як виглядає батько Дана Балана

В Інстаграмі Людмили Балан з’явилося кілька фото коханого чоловіка, який святкував день народження. Кадр з молодим іменинником вражаючий, адже дуже видно, що Дан – копія свого батька.

“Сьогодні був день повний спогадів, емоцій, радощів і безтурботних думок! З днем народження мого чоловіка, Михая Балана!”, – зворушливо підписала публікацію любляча дружина.

Михай працює дипломатом. В юності відслужив в армії, потім вивчився на філологічному факультеті на журналіста. Маючи вищу освіту, Балан-старший очолив профспілку Державного університету Молдови, паралельно викладаючи журналістику в Кишиневі. Поступово Михай піднявся до посади дипломата. Наразі він є директором служби інформації та безпеки країни.

Як виглядають батьки і сестра Дана Балана

Людмила і Михай познайомилися в студентські часи. У 1979-му пара стала батьками Дана, а пізніше в сім’ї також з’явилася донька Санда.