|
22.02.2022 15:32

Катерині Великій доведеться годувати ненависного Клопотенка: на кухні “МастерШеф. Битва сезонів” буде сира качка

Катерина Велика – успішна та впевнена в собі жінка, яка точно вміє готувати, адже у 5 сезоні “МастерШеф” (аматори) вона стала суперфіналісткою, однак омріяний кубок їй отримати не вдалося – перемогу забрав головний конкурент Каті Євген Клопотенко. Її так образив результат фіналу, що вона навіть не привітала переможця, а лише висловила своє невдоволення і незгоду з думкою суддів.

Після провалу в шоу Велика поринула в бізнес і сім’ю. Зараз вона ще більш успішна і ще більш щаслива – у 2020 році Катерина народила своєму чоловікові сина Андрія. Для пари це первісток, якого вони дуже чекали і хотіли.

Женя ж увесь цей час розвивався як кулінар. Він пройшов курс навчання в паризькій академії Le Cordon Blue, відкрив ресторан “100 років тому вперед”, став популяризатором української кухні в світі та зайнявся реформуванням шкільного харчування в країні. Тепер він повертається на “МастерШеф” і куштуватиме страви, приготовані Великою, про що свідчить анонс 6 випуску.

Катерині Великій доведеться годувати ненависного Євгена Клопотенка

Учасникам доведеться вразити легендарних шефів, які вже довели усім, чого вони варті. Серед них – переможець 5 аматорського сезону Євген Клопотенко, а також переможці 2 та 3 професіоналів Євген Грибеник і Елеонора Баранова. Еля, до речі, наразі працює разом з Володимиром Ярославським в ресторані “Chef’s Table”.

Головне питання випуску – чи зможе Катерина Велика підкорити ненависного Клопотенка. Якщо Катя, м’яко кажучи, буде не в захваті від такого гостя, то Женя навпаки у захваті:

“Скажи їй, що сира качка, і скажи – дякую”, – звернувся Євген до офіціанта з проханням передати свої слова Великій.