Рубрики: Шоу-бізнес
23.02.2022 21:30

48-річна Руслана Лижичко стала провидицею: напророкувала події 2014 та отримала прохання визначити долю України

Руслана Лижичко стала справжнім символом української пісні. Вона була першою зіркою, яка принесла нашій країні омріяну перемогу на Євробаченні.
Поділитися

Руслана Лижичко – унікальна знаменитість. Їй, простій співачці зі Львову, випала можливість поїхати до Туреччини представляти державу на Євробаченні. Тоді, у 2004 році, Україна була новачком на цьому конкурсі. Навіть з професіоналізмом і шармом Пономарьова нам не вдалося стати лідерами.

48-річна Руслана Лижичко стала провидицею

Та “Дикі танці” пробудили всю Європу. Ходили чутки, що наші хореографи так ретельно готувалися до виступу, що аж сцену туркам зламали. Запальна ж артистка своїми гуцульськими мотивами не лише причарувала слухачів, а й задала новий вектор конкурсу.

Втім, справжнім відкриттям для самої Руслани став не лише її тріумф. Лижичко розповіла у себе в Інстаграмі дивовижну історію, яка вразила багатьох її прихильників. Як виявилося, своєю творчістю вона напророкувала одну з головних подій нашої сучасної історії, а саме революцію 2013-2014 років.

“Ми зняли це відео рівно 10 років тому. Ми інтуїтивно вибрали такий сюжет. Відео робили за рік до подій на Майдані”, – написала артистка в мережі. Фанати відмітили, що сюжет кліпу перегукувався із подіями в Україні, де люди роками були наче за ґратами, але зуміли вибороти свободу на Майдані Незалежності.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCaPwb1Yt5rE%2F&is_from_rle

Зірка вирішила поділитися емоціями на фоні подій останніх днів, а її одразу у коментарях попросили зробити ще одне пророцтво:

  • “Пам’ятаю це відео, воно тоді здалось досить важким і емоційним, але ви справді наче у воду дивились. Зробіть ще пророчі відео, але з нашою перемогою і добрим фіналом!”