|
13.03.2022 16:33

Дружина Віктора Павліка показала росіянам, де вона та її чоловік були усі ці 8 років: щоб не балакали нісенітниці

На тлі ескалації російської агресії стосовно України в мережі стало популярним запитання “де ви були ці 8 років”, яке росіяни адресують українцям, що почали інформувати світ про війну у їхній державі. Сенс питання полягає в тому, що нібито українці бомбардували Луганськ та Донецьк, але ніхто з вітчизняних знаменитостей не обговорював це зі своєю аудиторією. Дарма що сама основа цього запитання не є правдивою. І тим не менш відповіді на це питання заповнюють соцмережу.

Дружина Віктора Павліка показала росіянам, де вона та її чоловік були усі ці 8 років

Велика кількість блогерів не мовчить і дає відповідь на популярне питання. Наприклад, нещодавно Антон Птушкін створив відеозвернення до росіян, в якому зізнався, що у Луганську він втратив абсолютно все: свій дім, друзів, колег та спогади про щасливе дитинство.

До цього так званого тренду, який, на жаль, народився у період війни, долучилася і Катерина Репяхова, яка дала відсіч російським коментаторам та показала, що увесь цей час вони з Віктором Франковичем гастролювали у Донецьку та Луганську, і тримали зв’язок з його жителями.

Однак, усі ці відео скоро будуть неактуальними, адже у російській федерації Instagram об’явлено екстремістською організацією і доступ до нього заблокують. І поки російські блогери влаштовують справжні істерики стосовно втрати джерела доходів, українські не полишають надії достукатися до них і переконати вийти на мітинги. Тим не менш, пройшло вже два тижні, агресія між двома народами лише зростає.