|
17.03.2022 14:58

Чоловік Марічки Падалко Єгор Соболєв росіянин, але захищає Україну: “Пишаюся, кохаю і знаю, що захищаю”

24 лютого життя українців назавжди розділилося на до та після. До було сповненим мрій про світле майбутнє, а після стало важким, гірким і болісним, адже в країні почалася війна. Розв’язало її російське керівництво, яке віддає накази руйнувати не лише страгетічні об’єкти України, а й житлову інфраструктуру, знищувати мирних жителів, дітей, жінок.

Саме це неабияк згуртувало українських чоловіків, котрі добровільно пішли на фронт чи то у складі ЗСУ, чи то поповнили лави територіальної оборони. Серед них – хореограф Дмитро Дікусар, гуморист Юрій Ткач, шоумен Володимир Остапчук, співак Віктор Бронюк, і це ще не всі. Навіть росіянин за походженням Єгор Соболєв з самого початку війни став на захист України.

Чоловік Марічки Падалко Єгор Соболєв росіянин, але захищає Україну

Так, про те, що чоловік Марічки Падалко пішов до тероборони, стало відомо з Інстаграму телеведучої, яка вже 24 лютого опублікувала фото з коханим у військовому обмундируванні та написала:

“Я не знаю, що буде завтра, але впевнена, що ми переможемо. Мене зараз душать сльози через втому, страх і розставання з чоловіком, але я вірю, що всі разом ми встоїмо!”.

У відповіді в коментарях Соболєв написав: “Пишаюся, кохаю і знаю, що захищаю”.

Зауважимо, що Єгор Соболєв народився в Краснодарі. Коли йому був 1 рік, його батько загинув, а мама переїхала до Донецька. Пізніше родина виїхала на Сахалін, а вже в юності Єгор самостійно перебрався до бабусі до України, де й розпочав свій кар’єрний шлях журналіста. Також він активний громадський діяч і екс-нардеп.