|
21.03.2022 23:13

Екс-холостячка Злата Огнєвіч покидає Україну заради світлого майбутнього: на співачку чекають Сполучені Штати

Відома українська артистка Інна Бордюг, яка виступає під псевдонімом Злата Огнєвіч, тривалий час залишалася в Києві. Але зараз артистка вирішила виконувати свою місію і за допомогою мистецтва доносити до вух та свідомості представників інших країн інформацію про те, що відбувається на її батьківщині.

Злата Огнєвіч покидає Україну заради світлого майбутнього

Так, співачка повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що покидає Україну і рушає до Сполучених Штатів Америки, щоб дати три великих концерти. Усі вони будуть присвячені Україні і відбудуться у Чикаго, Нью-Йорку та Маямі.

Злата Огнєвіч покидає Україну заради світлого майбутнього. Скріншоти особистої сторінки співачки

Коли знаменитість має намір повернутися назад, достовірно невідомо. Тим не менш, немає сумнівів, що це станеться найближчим часом.

Артистка точно їде не на відпочинок і не тікає, а відлучається, щоб виконати важливу для життя її співвітчизників завдання: сповістити світ про трагедію, що сталася у Європі через агресію росії.

Варто відмітити, що тим самим майже самого початку війни займається українська співачка татарського походження Джамала. Також Настя Каменських виступить зі своєю новою композицією для концерту від ООН. Нагадуємо, що на український музичний гурт Kalush  Orchestra чекає уся Європа, адже хлопці мають представити Україну на Євробаченні у травні цього року. Музиканти дуже стривожені і не хочуть перемоги через те, що європейське суспільство захоче їх просто підтримати.