|
29.03.2022 23:29

Хливнюк повідомив шалену новину з лікарняного ліжка: після поранення на війні здійснить одну з найбільших мрій

Не так давно стало відомо, що лідер музичного гурту “Бумбокс” Андрій Хливнюк потрапив під мінометний обстріл та отримав поранення. Кадри з його травмою облетіли увесь світ, адже він є українською знаменитістю, який був готовий пожертвувати власним життям за для своєї батьківщини та демократичних цінностей.

Андрій Хливнюк повідомив шалену новину з лікарняного ліжка. Свіже фото музиканта, який на даний момент лікується від отриманої травми

Варто відмітити, що зірка почувається добре, зараз знаходиться у госпіталі і швидко одужує. Тих, хто про нього сильно хвилюється просив розслабитися, адже поранення на серйозне і звернути увагу на тих, хто дійсно потребує допомоги.

Андрій Хливнюк повідомив шалену новину з лікарняного ліжка

Тим часом у житті Андрія сталося дещо, чим він не міг не поділитися зі своїми фанатами. Справа в тому, що з ним зв’язався Девід Гілмор та обговорив з ним умови співпраці.

“Поранення не привід, попрацюємо з легендарним Девідом Гілмором підтримаємо Україну гучно і на весь світ! Дякую пане Гілмор!!! Мрії збуваються!!!”, — написав він у пості.

Скоріше за все, мова йде спільний онлайн-виступ, під час якого “Бумбокс” та “pink Floyd”  нагадають світові про те, що відбувається в Україні.

Однак, цілком можливо, що музиканти зустрінуться наживо і зможуть вийти на одну сцену. Сподіватимемося, що до цього моменту Андрій Хливнюк одужає і зможе показати себе, а також у повній мірі насолодитися цим моментом, адже на кожного дня доводиться співати разом з легендами рок-світу.