Рубрики: Шоу-бізнес
08.04.2022 22:42

Сторінку Олі Полякової в соцмережі Інстаграм заблокували через правду: “Це мене не зупинить”

Відома українська співачка Оля Полякова повідомила про те, що її сторінку заблокували в Інстаграм. Чому артистки відібрали доступ до її акаунту, дізнайтеся в нашій статті.
Поділитися

Відома українська співачка Оля Полякова останній місяць активно висвітлювала події в Україні і завжди виступала за правду та боротьбу за справедливість. Однак нещодавно це стало набагато складніше робити. А вся справа в тому, що особисту сторінку Олі Полякової в соціальній мережі Instagram заблокували.

Сторінку Олі Полякової в соцмережі Інстаграм заблокували через правду

Сторінку Олі Полякової в соцмережі Інстаграм заблокували через правду

Так, про це повідомила сама знаменитість у публікаціі у соцмережі Фейсбуці. Варто відмітити, що вон одразу помітили відсутність Суперблондинки в інформаційному просторі, адже stories від неї більше немає, а замість її акаунту текст про те, що акаунт не існує. Тим не менш, Оля Полякова не засмучується і впевнена, що це їй не завадить і далі просувати свою точку зору, вести інформаційну боротьбу та говорити правду.

Сторінку Олі Полякової в соцмережі Інстаграм заблокували через правду

“У мене заблокували Instagram! За правду! Але це не зупинить мене, як і всіх нас. Приєднуйтесь до моєї сторінки тут на Фейсбуці!” – написала Полякова.

Необхідно зазначити, що насправді Суперблондинка втратила платформу, яка забезпечувала їй дохід, адже зірка постійно робила рекламу, і коштувала вона не мало.

Нагадуємо, що зараз родина Олі Полякової знаходиться за кордоном. Зокрема, її старша донька Маша Полякова має поганий психологічний стан через останні події. У свою чергу зіркова мама активно роздає інтерв’ю, повчає підписників в соцмережах і не збирається замовчувати те, що її сильно хвилює.