Рубрики: Шоу-бізнес
13.04.2022 15:44

Кого з зірок українського телебачення внесли до списку зрадників: Сніжана Єгорова, Оксана Марченко та інші

Зараз саме той час, коли зірки українського шоу-бізнесу показують публіці своє справжнє обличчя. Дізнайтеся, хто з медіаперсон потрапив до списку зрадників, крім Єгорової і Марченко.
Поділитися

Не завжди за широкими усмішками знаменитостей ховається щирість та любов до свого народу.

У ці скрутні часи деякі з них особливо розчарували українців і поповнили списки держзрадників.

Так, Національне агентство з питань запобігання корупції спільно з громадською організацією “Рух ЧЕСНО” виклали у вільний доступ перші імена діячів українських медіа, яких не можна назвати патріотами.

Сніжана Єгорова

Скандальна телеведуча Сніжана Єгорова емігрувала до Туреччини ще восени 2021-го, після чого почала висловлюватися на підтримку кремля.

Не змінилося і це з 24 лютого 2022-го. Своїх слів зірка назад не забрала і взагалі назвала президента сусідньої країни “героєм нашого часу”.

Кого з зірок українського телебачення внесли до списку зрадників

Згодом коли Єгоровій відмовили у турецькому консульстві надати статус політичних біженців їй та її неповнолітнім дітям, вона миттєво прозріла і почала просити вибачення в українців, запевняючи, що так на неї вплинула пропаганда.

Тим не менш, щирості у словах Сніжани співвітчизники не бачать.

Оксана Марченко

Ведуча шоу “Х-Фактор” та “Україна має талант” Оксана Марченко ще 19 лютого покинула країну, перетнувши кордон у Чернігівській області до Білорусі.

Супроводжували її кілька чоловіків, ймовірно, охоронців.

Після цього Паломниця записала сюжет своєї авторської програми з продажним Миколою Басковим, а вже з 24 лютого знаменитість закрила власний профіль в Інстаграмі для українців.

Кого з зірок українського телебачення внесли до списку зрадників

Її чоловік Віктор Медведчук тим часом втік з-під домашнього арешту, проте 12 квітня його все ж таки затримали — втеча за кордон не вдалася.

Крім Сніжани Єгорової і Оксани Марченко, до реєстру зрадників також внесені такі представники медіасфери, як Олеся Медведєва, Світлана Крюкова, Андрій Єрмолаєв, Ігор Гужва, Кирило Вишинський, Діана Панченко, Олександр Семченко та інші.