|
16.04.2022 23:27

Колишня дружина Ступки спіймана на подружній зраді? Спливли деталі її таємного роману з американцем

Колишня дружина відомого українського актора Дмитра Ступки Поліна на тлі новини про її майбутнє весілля вирішила поспілкуватися з підписниками та щиро відповіла на їхні питання про її нове життя.

Спливли деталі таємного роману Поліни Логунової з американцем

Спливли деталі таємного роману Поліни Логунової з американцем

Так, нещодавно дівчина опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відповіді найбільш популярні запитання про її особисте життя. Зокрема вона повідала деякі цікаві речі про свого обранця, а також сколихнула заявою стосовно можливої подружньої зради.

Так, один з підписників Поліни вирішив зайти здалеку та поцікавився, чи зав’язався роман з її майбутнім чоловіком тоді, коли Дмитро знаходився в Сполучених Штатах Америки. Примітно, що Логунова не захотіла відповідати “ні” чи “так”, а почала взивати до порядності людину, яка поставила питання.

Спливли деталі таємного роману Поліни Логунової з американцем. Скріншоти особистої сторінки блогерки

Цей момент наштовхує на думку, що Логунова все ж таки “стрибала в гречку”. Адже за інших обставин, вона скоріше за все не почала б маніпулювати чужим почуттям гідності, а відповіла коротко.

Зазвичай зірки вдаються до подібних трюків, коли не хочуть брехати своїй аудиторії, але й не бажають виставляти себе у поганому світлі.

Нагадуємо, що про розлучення пари стало відомо минулого тижня, а вже через декілька днів Поліна повідомила про те, що виходить заміж за американця. Тим часом Дмитро займається волонтерством на кордоні Польщі та України.