|
17.04.2022 19:55

38-річна Катя Осадча після розмов про майбутнє поповнення показала вагітний живіт: “Стати ще раз батьками”

Минулого року аудиторія Катерини Осадчої активно підозрювала її у приховувані вагітності. Зірка раптово почала одягати сукні, яким ніколи не надавала переваги. Свою стрункість вона ховала за мішкуватим дизайном, а в кадрі поставала таким чином, щоб не було помітно деталей її фігури.

Врешті-решт оператори все ж таки декілька разів засвітили її живіт, і Катерина публічно зізналася в тому, що виношує дитину. До останнього вона не хотіла дізнаватися стать малюка, адже мріяла про дівчинку. Натомість у зірки народився третій син, якого назвали Данилом.

Катя Осадча після розмов про майбутнє поповнення показала вагітний живіт

Після пологів пара майже одразу почала говорити про наступну дитину, адже мрії народити дівчинку не померли. Тим не менш, Осадча не змогла дати чіткої відповіді, чи готова вона народжувати ще раз. З того часу пройшов рік.

Данил росте дуже швидко, а його батьки вже обговорюють не наступну вагітність, а можливість всиновити дитину з притулку, адже зараз в Україні дуже багато сиріт, які залишилися без батьків. Юрій Горбунов не дає чіткої відповіді, але дає зрозуміти, що вони з Катериною серйозно розглядають імовірність саме такого сценарію.

На тлі цих новин, раптова публікація Каті Осадчої на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, у якій вона постала з круглим животом спершу може викликати неоднозначні емоції. Але якщо вчитатися у допис, стає зрозуміло, що світлина архівна і була зроблена більше року тому, коли Катя виношувала маленького Данила.