|
18.04.2022 22:56

Життя в Нідерландах не по кишені Славі Камінській, яка заробляє шалені гроші в Україні: “Тут просто капець”

Наприкінці лютого відома українська співачка Слава Камінська забрала дітей та рушила за кордон. Згодом стало відомо, що зірка осіла в Нідерландах, де їй був наданий прихисток. Через декілька тижнів з’явилася новина і про те, що її чоловік, пластичний хірург Едгар Камінський возз’єднався з родиною. Ходили чутки і про те, що він вивіз разом з собою коштовне медичне обладнання. Проте цю інформацію співачка спростувала.

Життя в Нідерландах виявилося не по кишені Славі Камінській

Реакція аудиторії на цей вчинок була дуже неоднозначною, адже її чоловік у розквіті сил, а його руки можуть знадобитися на батьківщині.

Життя в Нідерландах виявилося не по кишені Славі Камінській

Тим не менш, вже дуже скоро з’ясувалося, що життя в Нідерландах не по кишені Славі. Нещодавно вона поскаржилася на неймовірно високі ціни і зазначила, що українці не цінують того, що мають, а саме доступність та маленьку вартість на продукти. Про це вона повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Життя в Нідерландах виявилося не по кишені Славі Камінській

“Оце таке тут море, але ніхто не купається, бо тут холодно. Яка у нас чудова країна. У нас у країні можна все. Все абсолютно недорого. А тут просто капець. На жаль, не цінували. Перебували у чудових умовах. А зараз я розумію, що тут все дуже дорого і тут немає ніхрена. Але нічого, прорвемося”, — каже співачка.

Варто відмітити, що на даний момент Камінська знаходиться у місті Гаага, улюблене на даний момент місто тих, хто мріє про суд над злочинцями. Саме тому деякі публікації співачки сприймаються з іронією, адже політичні пости вона також відмічає у Гаазі.