|
18.04.2022 23:46

Молода дружина Віктора Павліка Репяхова вразила правдою про майбутнє їхньої сім’ї: “Вже не зберемося”

Дружина відомого українського виконавця Віктора Павліка до останнього не хотіла покидати Україну. Катя воліла залишатися разом зі своїм чоловіком, який на даний момент активно гастролює Батьківщиною і дає благодійні концерти, щоб підняти бойовий дух співвітчизників.

Молода дружина Віктора Павліка Репяхова вразила правдою про майбутнє їхньої сім’ї

З огляду на безпеку для їхнього спільного маленького сина Михайла Катя вирішила поїхати у гості до своєї сестри, яка проживає в Ізраїлі. Спочатку вона дісталася Ганновера, де залишила свій автомобіль, а потім літаком через Стамбул дісталася Тель-Авіву. Варто відмітити, що подорож виявилася надважкою, і Катя була вимушена годувати свою дитину просто неба на землі, а потім сваритися з робітниками турецького аеропорту через проблеми з документами.

Молода дружина Віктора Павліка Репяхова вразила правдою про майбутнє їхньої сім’ї

Репяхова наполягає на тому, що її поїздка не є бігством і вона просто полетіла до сестри в гості. Дівчина постійно думає про те, як вона повернеться до України, а також неприпинно обговорює, яким же буде життя українців після того, як все закінчиться. Варто відмітити, що бізнес Каті повністю знищений і вона втратила свою мрію.

Молода дружина Віктора Павліка Репяхова вразила правдою про майбутнє їхньої сім’ї. Скріншот особистої сторінки блогерки

Незабаром маленькому Михайлику виповнюється 1 рік і Катя все ж таки знайшла привід потішитися. Об’єктом її радощів став той факт, що вона влаштувала для малюка свято, коли йому виповнилося 6 місяців, адже тепер Репяхова розуміє, що того дня народження, про який вона мріяла, вона не влаштує, а майбутнє виглядає зовсім не так, як вона планувала.