Рубрики: Шоу-бізнес
22.04.2022 23:08

Батько Аліни Гросу до останнього не хотів, щоб вона виходила за російського бізнесмена: чоловік мав рацію?

Не дивлячись на те, що батько не хотів у зяті Олександра Комкова, Аліна Гросу все одно вийшла за нього заміж. Що ж було не так, за думкою голови сімейства?
Поділитися

Два роки тому знаменита українська співачка Аліна Гросу вийшла заміж за московського бізнесмена Олександра Комкова. Їхнє знайомство довелося на період, коли співачка навчалася в росії. Бурхливий роман швидко переріс у шлюб, який батько знаменитості не підтримував.

Батько Аліни Гросу до останнього не хотів, щоб вона виходила за російського бізнесмена. Батьки Аліни Гросу витратили на її весілля з колишнім чоловіком 100 тисяч євро

Справа була зовсім не в тому, що молода людина не сподобалася голові сімейства. Просто батько Аліни одразу побачив, що молодята — несумісні люди. Він відверто заявив про те, що думає і дав Аліні та Олександру не більше року щасливого життя. З’ясувалося, що пара не змогла прожити разом і 6 місяців.

Нагадуємо, щр пройшло рівно півроку після розкішного весілля в Італії, як Гросу заявила про те, що розлучається зі своїм обранцем. Офіційною причиною розриву стала зрада бізнесмена. Аліна на соромилася розповідати деталі, з яких стало відомо, що Комков попросив в неї перерви, а сам пішов до іншої жінки. Коли бізнесмен надумав повернутися, Аліна Гросу відмовила. Співачка заявляє, що ініціатором розриву став саме її екс-чоловік. Натомість Комков в інтерв’ю зізнався, що розлучення сталося за двосторонньою угодою.

Після розриву Аліна Гросу недовго була холостячкою і вже через декілька місяців знайшла нового коханого. Ним виявився актор Роман Полянський, також з росії. Зараз з ним пов’язаний скандал, адже актор, який роками працював на території України, ніяк не коментує події, не знаходиться поруч зі своєю коханою і закрив свою сторінку для користувачів мережі.