|
01.05.2022 17:57

Через рік розлучення з екс-чоловіком Соломія Вітвіцька розповіла про нове розставання у її житті: “Знову розійшлися”

Відома українська телеведуча Соломія Вітвітська рік тому повідомила про розлучення зі своїм чоловіком, режисером Владом Кочатковим. Пара довго намагалася побороти кризу і все ж таки вирішила, що їхні шляхи повинні розійтися.

Через рік розлучення з екс-чоловіком Соломія Вітвіцька розповіла про нове розставання у її житті

Після повернення з канікул у Сполучених Штатах Америки телеведуча зізналася, що вони розлучені. Однак якимось чином парі вдалося зберегти не просто теплі стосунки, а взаємини на межі з романтикою. Влад раз у раз з’являвся у полі зору Соломії, забирав її з аеропопту, дарував їй квіти, тощо.

Через рік розлучення з екс-чоловіком Соломія Вітвіцька розповіла про нове розставання у її житті

У якийсь момент фанати навіть вважали, що Соломія помирилася з колишнім, але насправді це не так. Увесь минулий рік телеведуча присвятила собі та своїм подругам. Вона перебралася на іншу квартиру і багато подорожувала у компанії близьких товаришок. А з кінця лютого вдалося добитися і значного зближення з колегами, з якими вона день і ніч працює.

Через рік розлучення з екс-чоловіком Соломія Вітвіцька розповіла про нове розставання у її житті. Скріншот особистої сторінки зірки

Але і з ними інколи доводиться розставатися. Нещодавно Соломія зізналася на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram про те, що її партнер Святослав Гнинчук на деякий час покинув студію і вирушив для зйомки невеличкого сюжету новин.

Але дуже скоро він знову з’явиться поряд з телеведучою і буде тішити фанаток зі студії ТСН.