|
04.05.2022 22:57

Вражена трагічною новиною Джамала повідомила про втрату, яка сталася внаслідок аварії: “Серед них була сестра”

Відома українська співачка Джамала заявила про себе на весь світ що в 2014-му, коли політична ситуація дозволяла їй розповісти усій Європі про те, що з її Батьківщиною колись зробили росіяни. Зірка заспівала про страшну долю кримчан, які були депортовані з Батьківщини і, звісно, масово помирали під час цього процесу.

Неймовірні вірші, трагічна музика, усе це дало тонко відчути, наскільки великий біль у татарського народу. І що ця рана досі не загоїлася.

Вражена трагічною новиною Джамала повідомила про втрату, яка сталася внаслідок аварії

На превеликий жаль у 2022-му ця пісня отримала новий сенс. Джамала стала однією з перших артисток, які вирушили до сусідніх країн з концертами, метою яких був збір коштів на нужди переселенців. Джамала залишила свого коханого чоловіка в Україні, відвезла синів до родичів у Туреччину, а сама вирушила працювати. Ця розлука давалася їй дуже важко, але артистка поставила Україну понад усе.

Варто відмітити, що біда інколи приходить звідти, звідки не чекали. Хоч українці і звикли до поганих новин, але нещодавно зірка спустошила підписників ще однією новиною.

Сестра дуже близької для неї людини загинула в автокатастрофі, яка сталася днями, і була позначена, як одна з найстрашніших у десятиріччі. Співачка підкреслила, що такі події є логічними, адже українці дуже втомилися, постійно стривожені і тому втрачають концентрацію. Це в свою чергу стає причиною помилок, які перетворюються на фатальні. Знаменитість публічно принесла свої співчуття родичам загиблих.