|
05.05.2022 19:02

Екс-чоловік переможниці Холостяка-11 Анни Богдан показав фото з передової: поки Заливако відмовчується

Раніше про Андрія Богдана публіка знала лише те, що він пов’язаний з політикою, але після виходу на екрани 11 сезону романтичного реаліті-шоу “Холостяк” викрилися подробиці його особистого життя.

Екс-дружина чоловіка Анна стала однією з учасницю проєкту, якій зрештою вдалося підкорити серце головного героя Михайла Заливако і стати переможницею.

Про свого колишнього Богдан розповідала, що проблеми у шлюбі почалися незабаром після весілля, причина — ревнощі.

Колишній чоловік Анни Богдан показав фото з передової

Мовляв, Андрій хотів, щоб дружина працювала віддалено з дому і не їздила в офіс, але Анна в один момент не витримала і подала на розлучення, хоча й мала сильні почуття до обранця:

“Мені важко давалося це рішення, тому що я любила людину. Це моє перше кохання”, – зізнавалася дівчина.

Зараз, коли в Україні триває війна, вона знаходиться за кордоном, але запевняє, що скоро повернеться, адже це тимчасово.

До виїзду з країни Богдан і Заливако були нерозлучні, більшу частину часу проводили на заході подалі від лінії фронту, через що Холостяк зіштовхнувся з купою критики, оскільки не поповнив ряди бійців.

Колишній чоловік Анни Богдан показав фото з передової

Наразі Михайло рідко виходить на зв’язок з фанатами та не розсекречує свого місцезнаходження, тоді як екс-чоловік Анни Андрій ризикує собою, щоб забезпечити захисників усім необхідним для існування в умовах війни. Про це стало відомо з фейсбуку Богдана:

“Були на самому передку, там де постійно прилітає і відлітає. Передали багато снаряги, продуктів, зв’язку, медицини і всього-всього. А саме головне — хороший настрій! І знаєте, ми переможемо!”, – підбадьорив Андрій підписників.