|
05.05.2022 22:48

Як виглядає красень заради якого Олена Мозгова розлучилася з Пономарьовим: обрав не продюсерку, а Гайтану

Розрив відомої зіркової пари Олександра Пономарьова та Олени Мозгової досі вельми обговорюваний, не дивлячись на те, що з моменту їхнього розтавання пройшло близько 15 років. Пара не була розписана офіційно, але преса описує їхній розрив саме як розлучення, адже вони поставали перед публікою, у якості подружжя.

Як виглядає красень заради якого Олена Мозгова розлучилася з Пономарьовим. Фото взято на просторах мережі.

Під час судів за майно, Олену дуже підтримував її батько, композитор Микола Мозговий, які з самого початку був проти зіркового зятя.

Як виглядає красень заради якого Олена Мозгова розлучилася з Пономарьовим

Цей союз важко назвати щасливим, і все одно Олена та Олександр здавалися неймовірно гармонічними. Тим не менш, раптово продюсерка вирішила піти від виконавця.

Вона розповідала журналістам, що зробила це через закоханість в іншого чоловіка. Як з’ясувалося згодом, цією людиною став чоловік Гайтани Едуард Клім.

Як виглядає красень заради якого Олена Мозгова розлучилася з Пономарьовим

Олена Мозгова так і не добилася його прихильності, але про розставання з Олександром аніскільки не шкодує. Натомість Пономарьов минулого року розповів пресі абсолютно іншу версію розлучення з екс-дружиною. Мовляв, усьому причина подружня зрада. Стосунки між екс-подружжям вкотре зіпсувалися.

Мозгова на стерпіла таких звинувачень і публічно відповіла йому на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook, а в тексті зазначила, що в нього вельми багато колишніх жінок, яких можна обговорити з пресою. Олена закликала більше ніколи її не згадувати, і за можливості забути назавжди.