Рубрики: Шоу-бізнес
07.05.2022 12:17

Даша Астаф’єва, Юрій Горбунов, Неля Шовкопляс та інші зірки, які не цураються простої роботи заради захисту країни

Сьогоднішні події змінили кожного з нам. Навіть ті, хто раніше життя не уявляв без сцени, зараз активно працює на благо міст, захисників чи переселенців.
Поділитися

Війна 2022 року перевернула все догори дригом. Багато знаменитостей пішли захищати країну, а кого у ряди захисників не прийняли – взяли у волонтери. Так, улюблениця мільйонів та красуня-модель Даша Астаф’єва не сидить склавши руки. Артистка пішла чистити картоплю для безкоштовних обідів. Знаменитість шкодує, що у неї не виходить стріляти. Так би вона і на передову відправилась би.

Неперевершена ведуча Неля Шовкопляс також не лишилася в стороні від нашої спільної біди. Зірка плете максувальні сітки і до того привчає своїх маленьких синочків. Не боїться знаменитість навіть повітряних тривог.

А ось Ектор Хіменес-Браво, який проживав до 24 лютого в одній з найбільш гарячих точок, в Ірпені, став готувати безкоштовні обіди. Серед страв – національна кухня, а ще азійські новинки.

За мітлу взявся Юрій Горбунов. Він не лишився осторонь проблем Київщини та допомагає відчайдухам з Бородянки. Також їздив з концертами шоумен до наших захисників.

Не сидить без роботи і Леся Нікітюк. Артистка з перших днів вторгнення почала волонтерити. Вона розвантажувала гуманітарну допомогу, бувала на кухні та навіть шукала будиночки для переселенців. Інколи завдань так багато, що Леся не встигає розповісти про все в інстаграмі.

Ведучий Вова Остапчук зі своєю молодою дружиною Христиною Горняк також стали волонтерами, збирають та передають допомогу сім’ям з діткамии і переселенцям, які втратили все через війну.