|
09.05.2022 16:35

Чому Аліна Гросу втекла від свого молодого чоловіка-росіянина: виходила за бізнесмена, отримала альфонса

Як відомо, знаменита українська співачка Аліна Гросу отримала вищу освіту у Москві. Саме там вона і зустріла свого першого чоловіка Олександра Комкова. Молода людина був представлений публіці, як бізнесмен. Пара зіграла розкішне весілля на околицях Італії, а захід був повністю профінансований батьками артистки. Так, щастя любої доньки влетіло в копієчку — 100 тисяч євро. І це не дивлячись на те, що батько Аліни був проти обранця.

Чому Аліна Гросу втекла від свого молодого чоловіка-росіянина

Чому Аліна Гросу втекла від свого молодого чоловіка-росіянина

Вже через півроку стало відомо, що Аліна Гросу розлучається з Олександром. Справжню причину розриву вона не приховувала, розповіла пресі, що її коханий виявився альфонсом. Мовляв, знайшов іншу жінку, набагато старшу і набагато багачу; попросив у артистки перерви у стосунках, а сам зібравши валізи, відправився до іншої. Коли ж інтрижку на стороні не вдалася, намагався повернутися. Отримавши відсіч, Олександр розізлився і заявив, що кожна його обраниця багатша за попередню, що і стало доказом того, що молоду людину приваблювали саме гроші Аліни.

Чому Аліна Гросу втекла від свого молодого чоловіка-росіянина

Олександр свою чергу дав інтерв’ю українській пресі лише раз, і заявив, що рішення розійтися належала їм двом. Зараз відомо, що у чоловіка є сім’я і навіть народився малюк. А от особисте життя Аліни Гросу, здається, знову потерпіло невдачу. Її новий обранець, російський актор Роман Полянський викликав хвилю невдоволення своєю поведінкою. Мережу ширяться чутки про їхні розставання.