|
12.05.2022 14:48

Перша дружина Арсена Мірзояна лишила таємне послання: “Моє серце там, де ти” – мріє повернути колишнього?

Пара Арсена Мірзояна і Тоні Матвієнко для багатьох прихильників українського шоу-бізнесу є привабливою та цікавою. Кожен з подружжя має неординарну особисту історію і великий потенціал до творчої енергії. Разом – це справжнє поєднання креативу та прикладу сімейних стосунків.

Перша дружина Арсена Мірзояна лишила таємне послання

Втім, до того, як об’єднати свої серця, що Арсен, що Тоня мали досвід родинного життя. Першою дружиною Мірзояна була проста жінка з рідного міста на ім’я Анна. З нею музикант прожив багато років, у шлюбі народилося двійко синів, але після розлучення хлопці лишилися жити з мамою.

Нещодавно жінка, особиста сторінка якої набуває популярності в Інстаграмі, опублікувала у сторіз картину з нестандартним посланням:

“Моє серце там, де ти”

Перша дружина Арсена Мірзояна лишила таємне послання

Чарівний підпис розташувався на фоні жовто-блакитних кольорів. Своїх коментарів Анна не лишила стосовно картини.

Чи спілкується Арсен Мірзоян з дітьми від попереднього шлюбу?

Артист ніколи не приховував, що попри розлучення він не відмовився від спілкування з синами. З ними він познайомив і Тоню Матвієнко, а ще неодноразово брав на відпочинок з новою родиною.

Нагадаємо, що співаки уклали шлюб у 2017 році. У подружжя є донечка на ім’я Ніна. Дівчинку назвали на честь легендарної бабусі Ніни Матвієнко. Маленька намагається наслідувати маму з татом і почала займатися музикою. Батьки у захваті від таланту молодшенької.