|
16.05.2022 23:24

Дружина Павліка вийшла на зв’язок з вілли ізраїльського мільярдера і повідомила неймовірне: зірка втратив сім’ю?

Декілька років тому відомий український виконавець Віктор Павлік пов’язав своє життя з молодою концертною директоркою Катею. Незабаром в них народився спільний син Михайло.

На жаль, зіркова пара так і не встигла насолодитися цими солодкими хвилинами — поспостерігати разом, як їхній малюк підростає, адже в Україні розпочалася війна. Катя до останнього залишалася в Києві, але врешті-решт вирішила перебратися у гості до своєї сестри, яка на даний момент проживає в Ізраїлі. Дівчина неодноразово підкреслювала, що не вважає це біженством, адже планує повернутися до України як найшвидше, а перебуває у своєї рідної сестри. Що суто юридично так і є.

Дружина Віктора Павліка вийшла на зв’язок з вілли ізраїльського мільярдера і повідомила неймовірне

Перший час дівчина взагалі не могла виходити на зв’язок. Емоції та погане самопочуття не давали їй створювати контент у мікроблозі. Але на даний момент вона активно ділиться зі своїми підписниками новими відкриттями та враженнями від перебування в Ізраїлі. Нещодавно вона відвідала музей Гарі, який насправді виглядає, як розкішна вілла.

Дружина Віктора Павліка вийшла на зв’язок з вілли ізраїльського мільярдера і повідомила неймовірне: зірка втратив сім’ю. Скріншоти особистої сторінки блогерки

Там дівчина мала можливість насолодитися різними предметами мистецтва, адже мільярдер, який створив цей музей захоплювався живописом, скульптурою, тощо. Маленькому Михасику поїздка також дуже сподобалася.

Необхідно відзначити, що Катя вже придбала квитки до України, що означає, що Віктор Франкович скоро возз’єднається зі своєю дружиною та сином