Рубрики: Шоу-бізнес
18.05.2022 15:17

Поза Україною і без коханого Еллерта поруч: Ксенія Мішина зізналася, що переживає найскладніший період у житті

Знаменита українська акторка та екс-холостячка Ксенія Мішина зізналася, що переживає зараз найскладніший період у житті, знаходячись поза Україною і без коханого.
Поділитися

Ксенія Мішина з початком повномасштабного російського вторгнення на територію України виїхала з сином в Бельгію, але не як біженка — ще в минулому році акторка підписала робочий контракт на участь в бельгійському кінопроєкті.

Тиша і безпека навколо не зменшують тугу зірки за рідною домівкою, тож вона активно слідкує за ситуацією, намагається бути в курсі всіх подій і не забуває вести соціальні мережі, де зіштовхується з великою кількістю негативу.

Цього разу у себе в Інстаграмі Мішина зізналася, як все це підриває її духовну стійкість та врівноваженість:

“З початку війни я, як і всі наші співвітчизники, переживаю напевно найскладніший період у своєму житті”.

Ксенія Мішина зізналася, що переживає найскладніший період у житті

Екс-холостячка вважає, що травма від цього нелегкого випробування змушує одних відчувати провину, а інших — робити боляче оточуючим. На думку Ксенії, зрозуміло, коли ненависть спрямована на ворога, але коли під роздачу потрапляють свої — ті, хто обрав жити і радіти, попри все, поїхати в безпеку або просто поділитися своїм щастям, — то це шлях у нікуди:

“Поки ми не навчимося радіти за інших, ми не дамо права на щастя для себе!”.

Нагадаємо, незадовго до війни Ксенія Мішина остаточно розійшлася з переможцем “Холостячки” Олександром Еллертом, з яким тривалий час була у стосунках. Офіційно акторка наразі самотня, хоча фанати не втрачають надії на можливе возз’єднання пари.

Ксенія Мішина зізналася, що переживає найскладніший період у житті