|
21.05.2022 00:15

Як виглядає друга дружина 40-річного Притули Сергія Дмитровича: перевершила колишню та не залишила їй шансів

Сергій Притула — успішний та один з найвисокооплачуваніших телеведучих України, який здобув широку популярність у вітчизняній версії “Камеді Клаб”, а згодом він став обличчям Нового каналу і досі ним залишається. Та за популярністю не завжди стоїть цілковите щастя у звичайному житті, зокрема — в особистому.

Перший шлюб знаменитості з Юлією Андрійчук закінчився розлученням за взаємною згодою. Як розповідав Сергій в одному зі своїх інтерв’ю, це рішення було логічним завершенням постійних сімейних конфліктів.

Як виглядає друга дружина Притули Сергія Дмитровича

Пара намагалася зберегти родину, однак всі зусилля іс спроби були марними. Навіть спільний син Дмитро був радий рішенню батьків розійтися, оскільки почувався нещасливим, коли вони сварилися.

Незважаючи на це, Юлії та Сергію вдалося залишитися в добрих стосунках, а саме коли між ними як між подружжям все вже йшло до логічного кінця, Притула зав’язав роман з продюсеркою Нового каналу Катериною Сопельник.

Як виглядає друга дружина Притули Сергія Дмитровича

Як виглядає друга дружина Сергія Притули

У 2015 році телеведучий одружився вдруге. Його дружиною стала колега по роботі на телебаченні Катерина Сопельник. До весілля, яке пройшло у Львові, пара не афішувала своє кохання. Пізніше у закоханих народилися дві доньки — Соломія і Стефанія.

Як виглядає друга дружина Притули Сергія Дмитровича

Катерина легко знайшла спільну мову з сином чоловіка від попередніх стосунків. Ба більше, вона дружить з колишньою Притули і також бере участь у вихованні Дмитрика.