|
31.05.2022 19:58

Молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала, як ридає у вбиральні: “Минуле життя втрачене”

Через місяць після початку війни молода дружина Віктора Франковича Катерина Репяхова наважилася покинути територію України та перебратися разом з мамою та маленьким сином до Ізраїлю. Їхній шлях був дуже непростим. Спочатку сім’я дісталася Німеччини, а звідти літаком через Стамбул до країни призначення.

Молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала, як ридає у вбиральні

Увесь цей час блогерка підкреслювала, що вона — не біженка. Катя подавала цю поїздку, як візит у гості до рідної сестри. А також обіцяла, що обов’язково повернеться до Києва, щоб там не було. За період відпочинку у родички Репяхова встигла дуже засумувати за чоловіком та Батьківщиною. Однак користувачі мережі навіть не мали уяви, наскільки вона мріє попасти додому.

Молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала, як ридає у вбиральні. Скріншоти особистої сторінки блогерки

Так, нещодавно дівчина повернулася до України і зробила кадр у вбиральні. Його вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Дівчина була вся в сльозах. Дружина Віктора Франковича заявила, що це сльози щастя. А згодом, не приховуючи свого розчарування, блогерка заявила, що минулого життя вже не буде, воно назавжди втрачено і необхідно підлаштовуватися під нову реальність.

Молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала, як ридає у вбиральні. Скріншот особистої сторінки блогерки

Необхідно відмітити, що зіркова родина одразу ж поїхала не до власної квартири, а до матері Віктора Павліка у Теребовлю. Жінка дуже скучила за маленьким онуком і була неймовірна рада побачити сім’ю.