|
31.05.2022 23:28

Андрій Джеджула зізнався, скільки хоче отримати від колишньої дружини в суді: “Попереджав про наслідки”

Не так давно знаменитий український бізнесмен та шоумен Андрій Джеджула дізнався, що вирішив подати до суду на свою колишню дружину Юлію. Варто відмітити, що лише минулого року вони стали батьками. В них народилася прекрасна дівчинка. А пологам передувала черга скандалів, яка мала завершитися розривом.

Так, через поведінку Андрія Юлія, будучи на останніх термінах вагітності, потрапила до лікарні. Після цього вона прийняла рішення розлучитися. Однак, Джеджула не був готовий прийняти цей крок.

Андрій Джеджула зізнався, скільки хоче отримати від колишньої дружини в суді

Андрій Джеджула судиться зі своєю дружиною Юлією Леус

А через рік після народження спільної дитини Андрій вирішив все ж таки подати до суду Юлію за наклеп. Мовляв, нічого з того, що вона розповідала журналістам, насправді не сталося. Але в результаті її дій репутація чоловіка назавжди заплямована.

Цікаво, що насправді його попередня дружина Санта Дімопулос також вельми погано відгукувалися про його поведінку у шлюбі.

“Про мене було сказано багато неприємних речей. Багато хто з них вплинув на мою репутацію та на роботу. Я чесно попереджав її про наслідки та просив не поширювати брехню. Так, я подав позов, це було ще до війни – минулого літа. Ціна справи – 1 гривня. При цьому всі витрати за суд та адвокатів висять на мені. Але є маленький нюанс – якщо я доведу, що все сказане нею – неправда, їй доведеться все спростувати подібним чином, оскільки було завдано шкоди честі та гідності моєї репутації”, – пояснив Джеджула.