|
14.06.2022 15:03

Маша Єфросініна випередила Лесю Нікітюк та повідомила про почуття до 40-річного Сергія Притули: “Люблю тебе”

Сергій Притула за роки роботи на телебаченні пліч-о-пліч працював з багатьма красунями-колегами. Серед них в різний час були Ольга Фреймут, Маша Єфросініна, Катерина Варнава, Леся Нікітюк, і з кожною йому приписували роман, незважаючи на статус одруженого чоловіка.

Сам він з перелічених зірок називає не просто колегами, а подругами Лесю і Машу. У ці неспокійні часи, коли в Україні триває війна, друзі бачаться вкрай рідко, але можливість поспілкуватися хоча б в соціальних мережах не впускають.

Маша Єфросініна повідомила про почуття до Сергія Притули

Так, у коментарях під новим постом Сергія Притули в Інстаграм Єфросініна зізналася йому в почуттях. Шоумен, який сьогодні є одним з найактивніших волонтерів країни, виклав фото з купою квадрокоптерів для українських захисників:

“Це не просто десятки дронів на мільйони гривень. Це сотні збережених життів наших воїнів! Тому, не зупиняємось! Працюємо, панове!”, – написав Притула і додав реквізити для благодійних переказів.

Єфросініна відреагувала на допис однією з перших:

“Прямо не знаю, що більше: люблю тебе чи пишаюсь!”, – звернулася Маша до Сергія.

Маша Єфросініна повідомила про почуття до Сергія Притули

Інші коментатори так само висловили свій захист діяльністю Притули та подякували йому за те, що силами власного благодійного фонду робить таку важливу справу.

До речі, Єфросініна вже не вперше публічно ділиться почуттями до Сергія. На один з його минулих днів народжень телеведуча зізналася, що у дружбу між чоловіком і жінкою не вірить, однак Притула змушує її у цьому сумніватися.