|
15.06.2022 18:24

72-річний Михайло Поплавський вирішив боротися з вампіризмом: співаючий ректор змінив діяльність

Знаменитий український виконавець та співаючий ректор Михайло Поплавський вміє епатувати публіку. Саме завдяки неоднозначним образам, відеороботам та композиціям зірка досі підтримує свою популярність на високому рівні. Але все ж таки знаменитість знайшов спосіб здивувати аудиторію.

Михайло Поплавський вирішив боротися з вампіризмом

Нещодавно на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явилося відео, в якому Михайло Поплавський вирішив трохи повчити своїх підписників. Співаючи ректор, сидячи за столом, розповідав на камеру про енергетичних вампірів, їхні види та як боротися з представниками цих видів. Інформацію він подавав з серйозним виглядом, а доповнив її порадами, що робити, якщо в оточенні користувача є вампір.

Варто відзначити, що артист є вельми багатозадачним. Чоловік встигає не тільки займатися освітою та бізнесом, але й створювати контент, який користується популярністю. Михайло є новатором у культурному розвитку українського населення, адже першим створив факультет, де студенти навчаються Тік Току.

Нагадуємо, що Михайло Поплавський виростив єдиного сина Олександра, який в свою чергу одружився та подарував батькові онука. Хлопчик вже бере участь у зйомках та активно з’являється в кліпах Михайла Поплавського. Сам Олександр не бажає вести публічний образ життя. А от його дружина також активно намагається будувати музичну кар’єру. Поплавський зазначає, що своєї руки він не докладає у цьому питанні.