|
19.06.2022 20:58

Як виглядає єдиний наречений Лесі Нікітюк: заможний мачо, після якого зірка досі не може прийти до тями

Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк завжди позиціонувала себе, як холостячка. Журналістам вона не розповідає жодного слова про своє особисте життя, а також жартує про те, що ніхто не хоче брати її заміж. Однак це, цілковита неправда. Вродлива жінка та справжній професіонал своєї справи Нікітюк перебувала у різних стосунках, і одні з них навіть мали закінчитися весіллям.

Як виглядає єдиний наречений Лесі Нікітюк

Так, декілька років тому вона зізналася, що має нареченого. Ім’я та прізвище обранця вона відмовилася називати, тому знайти будь-яку інформацію про нього неможливо, і доводиться вірити на слово телеведучої.

Як виглядає єдиний наречений Лесі Нікітюк

Зірка зізналася, що познайомилася вони вельми цікаво: молоді люди тривалий час були сусідами, і в якийсь момент у телеведучої закінчився цукор, тож вона пішла позичити її у чоловіка. Стосунки закрутилися. Згодом стало відомо, що пара розійшлася, але Леся не поспішала пояснювати, чому ж не склалося.

Варто відмітити, що минулого року мережу сколихнула ще одна новина про те, що Леся виходить заміж. На цей раз мова йшла про чоловіка, який зробив їй пропозицію руки і серця прямо посеред сцени після виступу зірки. Довго ані журналісти, ані глядачі не могли розібратися, чи це правда, або ж спеціально розіграна сценка, адже під час виступу Леся Іванівна пародіювала Адель. Так як весілля не відбулося, немає сумнівів, що це був влучний піар-хід.

Подейкують, що і зараз Леся не самотня. Знаменитість декілька раз про говорилося про свій статус обраниці. Але традиціям вона не зраджує і особистість чоловіка не викрила.