Рубрики: Шоу-бізнес
21.06.2022 16:14

Мама Дана Балана відгуляла розкішне весілля і ошелешила фанатів, показавши нареченого: співак одружився?

Знаменита молдавська мама, яка дала життя Дану Балану, Людмила потішила шанувальників, показавши їм розкішне весілля. Детальніше в нашій статті.
Поділитися

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан роками дотримується холостяцького образу життя. Зірка не бажає пов’язувати себе серйозними стосунками та віддає перевагу історіям, які тривають декілька днів або ж щонайбільше пару місяців.

Його спроби досягти щастя у союзі з жінкою залишилися в далекому минулому, коли він вирішив, що його роман з Христиною Руссу має закінчитися. З тих пір шанувальники не знали про жодну кохану Дана. Лише знайомилися з його новими пасіями.

Мама Дана Балана відгуляла розкішне весілля

Його матір Людмила не припиняє натякати йому на те, що хоче бачити у своєму домі невістку. Наприклад, у шоу “Голос країни” вона в якості зіркової гості заспівала народну пісню “Ой горіла сосна, палала”, яку використовують як весільну.

Мама Дана Балана відгуляла розкішне весілля

Сама ж зіркова мама за своє життя надивилася на подібні свята, адже обрала той самий шлях, що і її син — творчу кар’єру. Артистку залюбки запрошують виступати на приватних заходах, і вона вміє створити свято. Її особиста сторінка в соціальній мережі Instagram заповнена відеороликами, які відзняті на весіллях.

Мама Дана Балана Людмила показала, як відгуляла весілля і засвітила наречених. Скріншоти відео Людмила

Одне з них вийшло вельми емоційним. Весела та як завжди запальна Людмила Балан змусила танцювати і гостей і наречених, і врешті-решт засвітила молодят, які були не в собі від щастя. Зокрема наречений дивився закоханими очами і видавав усі свої почуття без слів. Навіть Людмила Балан не перевертала його уваги.

Нагадуємо, що Дан Балан виріс у зірковій родині. Його мама — знаменита у Молдові виконавиця та телеведуча. Рідна сестра Сонда також пішла стопами Людмили Балан. А батько співака — дипломат, завдяки чому родина часто подорожувала та жила у різних країнах.