|
24.06.2022 22:27

Як виглядають перші дружини Мірзояна, Горбунова та інших українських зірок, які віддали перевагу коханкам

Влаштувати особисте життя – задача не з простих навіть для знаменитостей. Сенсація розповідає про покинутих зіркових дружин, яких проміняли на коханок.

Як виглядає екс-дружина Юрія Горбунова Людмила

Вперше Юрій Горбунов пішов під вінець у свої 25, коли закохався у 37-річну танцівницю балету Людмилу. Пара познайомилася у драмтеатрі Івано-Франківську, де на той момент обидва працювали.

Перша дружина Юрія Горбунова

За 20 років подружнього життя пара не втрапляла у гучні скандали, але після розлучення стало відомо, що Горбунов зав’язав роман з колегою по цеху Катериною Осадчою.

Від Олени Войченко Володимир Остапчук пішов до коханки

З Оленою Войченко Остапчук був одружений 12 років, допоки в його житті не з’явилося нове кохання – нинішня дружина Христина Горняк. Розійтися колишнім митро і тихо не вдалося – вони досі не можуть врегулювати питання з приводу виховання спільних спадкоємців.

Перша дружина Юрія Горбунова

Як виглядає перша дружина Арсена Мірзояна

Тоня Матвієнко вщент зруйнувала образ зразкового сім’янина Арсена Мірзояна, коли стало відомо, що співак пішов з родини заради неї. З першою дружиною він поступово налагодив стосунки та допомагає їй з дітьми.

Як виглядає перша дружина Арсена Мірзояна

Ляля Фонарьова стала колишньою дружиною Вакарчука

Фронтмен українського рок-гурту “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук рік тому ошелешив фанатів заявою про розлучення з Лялею Фонарьовою після більш ніж 20 років разом.

Як виглядає перша дружина Святослава Вакарчука Ляля Фонарьова

Незабаром після цього стало відомо, що у музиканта народився син від іншої жінки, яку він ретельно приховує від публіки.