Рубрики: Шоу-бізнес
04.07.2022 08:51

Замки, мармур, іподроми — все про елітні школи, де навчаються Веніамін Огір, Маша Полякова й інші зіркові діти

Школа — важливий етап у житті кожної дитини та її батьків. Дізнайтеся, куди відправили навчатися найзнаменитіших діток українських зірок закордон.
Поділитися

Українські зірки, як і всі батьки бажають для своїх дітей найкращого. Дізнайтеся, де навчаються сини та доньки наших знаменитостей.

Марія Полякова

Все про елітні школи, де навчаються зіркові діти: Маша Полякова

Старша дочка володарки кокошників Олі Полякової, на цей момент разом із зірковою мамою та молодшою сестрою проживають у Франції. Дівчина перейняла від мами вокальні здібності та зараз активно готується до вступу в музикальний коледж.

Проте намагається і не пропадати з соціальних мереж, активно ведучі інстаграм. Підписники стали дедалі частіше бачити провокаційний контент на сторінці 17 річної Марії: середній палець, відверті поцілунки з хлопцем, фото в білизні. Фото Марії Полякової не рідко провокують скандальні дискусії у коментарях.

Веніамін Огір

Все про елітні школи, де навчаються зіркові діти: Веніамін Огір

Єдиний син української поп-співачки Тіни Кароль. 13 річний хлопець вже кілька років навчається в елітному коледжі Британії, де, за чутками, навчання коштує близько мільйона гривень на рік. Окрім засідання за книжками парубок намагається слідувати успіхам зіркової мами. Веніамін грає на фортепіано та барабанах, захоплюється фехтуванням, регбі та ходить на карате. Є навіть заняття на конях у школі.

На початку війни Веніамін приїхав на канікули до Польщі, де займався волонтерством на вокзалі, зустрічаючи та допомагаючи українським біженцям.

Злата Мітчелл

Все про елітні школи, де навчаються зіркові діти: Злата Мітчелл

Подорослішавши донька “ревізорки” та “богині етикету” Ольги Фреймут все частіше дратує публіку фотографіями з глибоким декольте чи у відвертому бікіні.
Підписники здивовані такою шаленою різницею темпераменту мами й доньки. Бо якщо телеведуча завжди одягнена стильно, елегантно та вишукано, дочка напроти  вважає за краще бути більш відвертою у прояві себе.

Сьогодні Злата проживає та вчиться у Лос-Анджелесі. Там дівчина займається танцями та має власний бренд одягу MITCHELL CLOTHING.

Андрій Потапенко

Все про елітні школи, де навчаються зіркові діти: Андрій Потапенко

13 річний син продюсера та співака Олексія Потапенка з миловидного, світловолосого хлопчини перетворюється на справжнього юношу-красеня. Андрій навчався в елітній гімназії в самому центрі Києва, де вивчав три мови: англійську, французьку та польську.

Пізніше хлопець у своєму інстаграмі похизувався підписникам, що батьки заплатили за його навчання у літній школі Лондона, де він буде підвищувати уміння володіння англійською мовою.
На відміну від одноліток, активно свою інстаграм сторінку Андрій не веде.

Нана Хромаєва

Все про елітні школи, де навчаються зіркові діти: Нана Хромаєва 

Дочка відомої української телеведучої Маші Єфросиніної стала вже зовсім дорослою леді. Нані в цьому році виповнилося 18 років і зараз дівчина займається вибором Європейського інституту для подальшого навчання. До цього дівчина навчалася у Канаді, де екстерном закінчила обидва півріччя.

Нана не хоче звертати до себе зайвої уваги публіки, тому фото з донькою на сторінці Маші Єфросиніної можна помітити доволі рідко. А сама Нана взагалі має закритий профіль в інстаграмі.