|
10.07.2022 19:44

Не стримав себе: Михайло Поплавський на очах у людей припав до білявки, яка вища за нього на голову

Відомий український виконавець та співаючий ректор Михайло Поплавський прославився своєю любов’ю до юних жінок та студенток. Далеко не першої молодості виконавець знімає у своїх музичних відеороботах лише красунь, які затримують на собі увагу та погляд аудиторії. До цього слухачі артиста звикли і лише жартують на цей рахунок.

Михайло Поплавський на очах у людей припав до білявки

Михайло Поплавський на очах у людей припав до білявки

І хоча Поплавський відрізняється особливою любов’ю до своїх студенток, зазвичай він не дозволяє собі зайвого. Однак, нещодавно він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram чергову фотографію з випускного, який стався у студентів Інституту культури днями.

Михайло Поплавський на очах у людей припав до білявки

У кадрі він постав поруч зі студентами, і не стримавшись, припав до високої світловолосої красуні. Дівчині довелося зігнути ноги в колінах та трошки пригнутися, щоб бути на одному рівні з ректором. Однак різниця у їхньому зрості все одно кидається в очі.

Варто відзначити, що інший студент, який стояв зліва від ректора, такої уваги не отримав, і міг на неї не розраховувати.

Нагадуємо, що Михайло Поплавський був одружений безліч разів, і виховав єдиного сина Олександра, який на даний момент одружений та ростить онука співаючого ректора. Хлопчик вже безліч разів з’являвся у кліпах зіркового дідуся, а мати дитини також охоче будує музичну кар’єру.

Втім, Михайло Поплавський заявив, що ніяк не допомагає невістці, не виступає спонсором, і єдине, що може їй запропонувати — це порада. Поки що у красуні не виходить прославитися, але все ще попереду.