|
11.07.2022 19:12

Після втечі з України Єфросініна зганьбилася і видала свій сором публічно: змінила роботу ведучої на дещо інше

24 лютого 2022 року – день, який назавжди змінив життя кожного українця без винятку. Зірки вітчизняного шоу-бізнесу опинилися в такому ж становищі, як і мільйони звичайних людей – багатьом довелося покинути своє успішне сьогодення та виїхати за кордон в пошуках безпечного прихистку.

Серед них – Лідія Таран, Тоня Матвієнко, Оля Полякова, Ксенія Мішина, Alyosha, Джамала і не лише. Так і героїня нашої сьогоднішньої статті Маша Єфросініна була вимушена забрати дітей та виїхати в невідомість.

Маша Єфросініна розповіла про свій сором публічно

В новому випуску шоу “Дорослі дівчата” на YouTube телеведуча разом з Олею Поляковою відповідала на найцікавіші питання глядачів і ненароком видала, що тепер власноруч миє унітази:

“У мирному житті я не могла доторкнутися до миття унітазів. Прямо не могла. Коли ми в’їхали, вони були жахливі. Тепер я мию унітази, і Нана миє”.

Маша Єфросініна після втечі з України взялася за справу, якою не похизуєшся

Нана – 18-річна донька Єфросініної та її чоловіка Тимура Хромаєва. Він, до речі, з початком війни залишився в Києві і вступив до лав добровольців, які займаються військовим навчанням, доставкою гуманітарних вантажів і таке інше.

Маша ж разом з Наною, 7-річним сином Олександром та улюбленою собакою Ялтою евакуювалася до Німеччини. Повертатися до України телеведуча поки що не ризикує, хоч і дуже сумує за коханим.

Після втечі з України Єфросініна зганьбилася і видала свій сором публічно

Єфросініна також поділилася рецептом зберегти шлюб на відстані. Зірка вважає, що головне – чесно говорити одне з одним та не приховувати почуттів.