Рубрики: Шоу-бізнес
12.07.2022 21:10

Після втечі з України Влад Яма досяг бажаного і осів за кордоном: у Штатах заробляє на життя не танцями

Знаменитий український хореограф Влад Яма після місяців тиші до свого особистого життя почав показувати, як йому живеться за кордоном. Усі деталі в статті.
Поділитися

Знаменитий український хореограф Влад Яма багато років працював над телевізійною кар’єрою на своїй батьківщині. Втім, війна внесла свої корективи. На відміну від багатьох своїх колег, танцюрист вирішив евакуюватися з України разом з дружиною Ліліаною та сином Леоном.

Після втечі з України Влад Яма осів за кордоном

Його вибір не здивував шанувальників. Адже Влад неодноразово розповідав, що мріє жити в Сполучених Штатах Америки. Зірка тільки-но повернувся з подорожі у Флориду, як знову полетів за океан.

Після втечі з України Влад Яма осів за кордоном

Тривалий час хореограф взагалі не показував себе та свою родину. На зв’язок з фанатами він, звісно, виходив. Але робив усе, щоб його місцеположення зберігалося в секреті. Тим не менш, Instagram видав чоловіка з головою: місцеположення акаунту – США.

Після втечі з України Влад Яма осів за кордоном

Ба більше, близько місяця тому Влад Яма взявся за розвиток своєї кар’єри за океаном. Чоловік вирішив тренувати людей онлайн. Мова йде не тільки про танці, а здебільшого про фітнес. На новому місці проживання Влад знайшов спортсмена, який допоміг йому у цій сфері, і тепер чоловіки допомагають іншим людям досягти бажаних результатів завдяки вправам.

Варто відмітити, що і сам Влад почав ходити до тренажерного залу. Вочевидь, щоб мати більш професійний вигляд, йому необхідно підкачати м’язи та здобути більш брутальний вигляд. Але для Влада Ями це не буде проблемою, адже чоловік обожнює спорт.

Навіть свого сина він тренує самостійно, привчаючи його до суворої дисципліни та фізичних навантажень. Леон абсолютно не проти такого виховання, і легко йому піддається.