|
27.07.2022 21:33

Тричі мама Катя Осадча показала обличчя без макіяжу, пишних брів та штучних вій: дружину Горбунова не впізнати

Незмінна ведуча “Світського життя” Катерина Осадча завжди підігрівала інтерес публіки своїми мережаними та епатажними нарядами. Знаменитість навіть прозвали “Королевою капелюхів”, бо саме вони створювали унікальність її образів. Екстравагантний капелюшок у вигляді ворона, який сидить на голові, найбільше з усіх запам’ятався глядачам.

Безперечно, 37-річна зірка не боїться показатись, як у всій красі, так і без макіяжу. Нещодавно Осадча ошелешила підписників своїми сторіс без фільтрів. На відео ведуча виглядала втомленою та замореною. Без звичного, яскравого макіяжу майже не видно вій та брів, а замість пишної шевелюри від накладки чи перуки – своє волосся, затягнуте у тугий хвіст.

Тричі мама Катя Осадча показала обличчя без макіяжу

Ймовірно, що виховання трьох дітей та щоденна робота на телебаченні висмоктують з селеби останні сили, тож щоб причепуритися просто не залишається часу. Або знаменитість є прихильницею природності, не соромиться показати себе без мейкапу та дає шкірі відпочити від косметики. Також у щоденному догляді за собою зірка робить акцент на доглядовій, а не декоративній косметиці.

Цікаво, що чоловік ведучої, Юрій Горбунов, обурено реагує на висловлювання підписників щодо зовнішності своєї дружини. Ось які слова написав Юрій кілька років тому під одним з образливих коментарів:

“Вона найкрасивіша у світі, особливо без макіяжу. Я її дуже сильно люблю. Перш ніж писати хто як виглядає – уважно подивіться на себе в дзеркало! Може це у вас якісь проблеми?”

Тричі мама Катя Осадча показала обличчя без макіяжу

Осадча і Горбунов одружилися у 2017 році та встигли народити двох хлопчиків. Прихильники сподіваються, що незабаром зіркова ведуча подарує коханому донечку. Самі ж ведучі також не проти, аби в Івана і Данила була сестричка.

Нагадаємо, що Катя Осадча створила соціальний проєкт “Знайти своїх”. Телеведуча каналу “1+1” вже запустила у роботу сайт, де люди можуть відшукати своїх загублених близьких або подати заявку на пошук зниклої людини.