|
30.07.2022 23:33

Могилевська повідомила про поповнення в родині: пологи таємно відбулися за кордоном, а народився хлопчик

Знаменита українська співачка Наталя Могилевська присвятила усе своє життя розвитку музичної кар’єри. І варто віддати належне, що ця жертва була винагороджена дуже високо, адже артистка — одна з найпопулярніших в Україні.

Наталія Могилевська повідомила про поповнення в родині. Співачка з Рижовим

Тим не менш, це не означає, що виконавиця повністю відмовилася від особистого життя. В певні періоди вона намагалася побудувати міцну родину, але, ні заміжжя, ні материнство не були головними темами у її житті.

Могилевська повідомила про поповнення в родині

Не так давно зірка потішила своїх фанатів новиною про те, що в неї з’явився новий чоловік. Його особистість вона розкривати відмовилася: вважає, що ще занадто рано. Тим не менш, вона вже похизувалася геройським вчинком чоловіка.

Так, виявляється сестра Наталії була вагітна і їй терміново потребувалася евакуація з України. Жінка хотіла народити у безпечному місці, тому Наталія та її новий чоловік машиною організували подорож для майбутньої мами. У Франції жінка народила здорового хлопчика.

Могилевська повідомила про поповнення в родині 

Також Наталія Могилевська прозоро натякнула на високу імовірність того, що вона забере дитину з дитячого будинку. Разом зі своїм новим коханим вони багато подорожували дитячих прихистках і познайомилися з великою кількістю українських сиріт. Співачка не поспішає з жодними заявами, адже офіційно вона незаміжня, і будь-якої миті її стосунки можуть отримати небажаний сценарій. Однак співачка і раніше повідомляла про те, що всерйоз розглядає можливість усиновлення дитини.

Якщо Наталя Могилевська все ж таки вийде заміж за нового коханого, скоріше за все в неї з’явиться дитина.